Image Image Image Image Image

 Vad gör en webmaster?

Jag erbjuder allt från en hel webbplats från början till slut, till den lilla uppdateringen ditt företag inte orkar, hinner eller vill sätta sig in i hur man gör.

Jag ”tar hand om” ditt företag och ser till att det är uppdaterat och syns på bästa möjliga sätt ut mot världen.

 

Psst!

Lägger du och ditt företag ner en förmögenhet på att marknadsföra er på gamla skolans vis, utan att kunderna strömmar in?

Vågar du lita på att jag sitter inne med svaret? 073-50 28 476

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top

To Top

Om mig

Karolina heter jag och driver Karolina Nilsson Webmaster. Jag bor i Västervik med sambo och två barn. Min passion har alltid legat åt det kreativa. Att skapa är det jag brinner för.

Att det blev just webmaster var från början en ren slump. Efter gymnasiet läste jag upp mina betyg eftersom jag ville läsa vidare till grafisk designer. Ett av ämnena var webbdesign och där fastnade jag. Tänk att få skapa företags ansikte utåt. Något som kan synas för hela världen. Jag var fast kan man säga.

Jag läste sedan en distansutbildning via Högskolan Väst hemifrån. Jag har både positiva och negativa saker att säga om distansutbildning. Det bästa var att jag kunde vara hemma när min yngsta dotter föddes samtidigt som jag fortsatte mina studier. Dessutom fick jag lära mig att vara väldigt självgående. Något jag idag har stor användning för som egen företagare.

Att starta eget företag var också en självklarhet från dag ett! Men snarare ett mål längre fram när jag fått mer erfarenhet och inte något att kasta sig in i direkt efter utbildningen.
Men så blev det och det var nog det bästa valet jag kunnat göra.

Idag sitter jag på ett kontor här i Västervik som jag delar med fotografen Sara Winsnes. I samma byggnad sitter ett flertal kreativa människor. Bland annat grafiska designers, industridesigners, produktutvecklare och arkitekter.
Jag jobbar dels med egna projekt och projekt i samarbete med andra designers, programmerare, fotografer och företagsutvecklare.

Jag hoppas du finner min kunskap hjälpsam och att jag får vara med att göra ditt företag vackert ut emot världen.