Image Image Image Image Image

 Vad gör en webmaster?

Jag erbjuder allt från en hel webbplats från början till slut, till den lilla uppdateringen ditt företag inte orkar, hinner eller vill sätta sig in i hur man gör.

Jag ”tar hand om” ditt företag och ser till att det är uppdaterat och syns på bästa möjliga sätt ut mot världen.

 

Psst!

Lägger du och ditt företag ner en förmögenhet på att marknadsföra er på gamla skolans vis, utan att kunderna strömmar in?

Vågar du lita på att jag sitter inne med svaret? 073-50 28 476

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top

To Top

Tjänster

Vad gör en Webmaster?

Namnet säger en hel del faktiskt. Jag gör det mesta som rör din webbplats. Jag kan allt från att skapa din hemsida till att publicera nyheter på den månadsvis. Det är upp till dig och ditt företag hur mycket ni vill lägga i mina händer.

Mina tjänster

Webmastertjänst

Denna tjänst innebär att ni anlitar mig till att ta hand om er webbplats. Hur pass mycket bestämmer ni. Idag är det viktigare än någonsin att man håller sin webbplats uppdaterad. Jag håller jag er webbplats levande.

Mina dagliga sysslor består i att jag publicerar och ändrar i texter och bilder som finns på webbplatsen. ”Postar” nyheter och vad som händer dagligen på er facebooksida. Skapar, publicerar och skickar ut nyhetsbrev till er företagslista. Uppdaterar versioner av den plattform ni arbetar med. Jag gör det som ni inte hinner med, orkar ta tag i eller inte vill sätta er in i hur man gör.

Jag jobbar i de flesta programspråk och plattformar. Jag kan ta mig an dig som vill göra uppdateringar dagligen, veckovis, månadsvis eller bara någon gång då och då. Ni binder inte upp er till någonting utan jag gör det ni som kund behöver.

Tycker ni ändå att det är jobbigt att formulera er i text till tex nyhetsuppdateringar. Skriv ned ett kortare brev om vad som hänt hos er den senaste tiden så formulerar jag mig åt er.

Kundexempel: I slutet av varje månad får jag ett mail där det står vad företaget gjort den senaste tiden, Vilka nya kunder de jobbar just nu med och skickar dessutom med lite bilder. Mitt jobb är att publicera några av dessa på webbplatsen i deras referenslista, uppdatera deras facebooksida med det senaste nyheterna och publicera material i kommande månads nyhetsbrev.

Utveckling

Har ni en webbplats med olika funktioner som inte håller måttet idag? Jag uppdaterar och tar fram en lösning som fungerar med era behov.

Genom att uppdatera utseende och funktionalitet på er webbplats ”hänger ni med” i dagens digitala trender och undviker att få en hemsida som ser föråldrad och omodern ut.

Helhetslösningar

Behöver ni hela kitet? Inga problem. Jag samarbetar med många duktiga människor, både i Västervik och runtom i Sverige. Tillsammans med ert företag tar jag fram det som just ni behöver. Är det en webbplats med specifikt exklusiv design? Eller unika säljande fotografier till webbplatsen? Behöver ni kringprodukter så som annonser, trycksaker, reklamfilm, mm.

Jag ser till att möta era behov och ni får allt på en faktura.

Projektledning

Behöver ni någon som ror hem ert projekt i land? Någon som startar upp eller som håller i alla tyglar från start till mål. Kanske kan jag vara rätt person för er.

Priser

Jag har tre olika prisuppdelningar som jag håller mig inom.

Projektpris

Är det ett större projekt där ert företag behöver en webbplats uppbyggd tar jag ett fast pris. Detta brukar vara till fördel för kunden om det skulle vara tekniska lösningar som drar ut på tiden. Priset varierar beroende på vilken storlek och typ av webbplats det är.

Takpris

Är det ett mindre projekt i form av uppdateringar av funktioner på webbplatsen eller en förändring av layouten tar jag ett timpris med ett maxtak. I beräkningen tar jag med flaskhalsar som kan uppkomma. Det är viktigt att kunden vet att jag tar de antal timmar det faktiskt tar i det slutgiltiga priset utan att överskrida maxtaket.

Timpris

Timpris tar jag när det gäller webmastertjänsten. Jag tar betalt för den tid det tar. Inga konstigheter

Var finns ni?

Jag är inte begränsad till området där jag bor utan arbetar med projekt över hela Sverige. För mig är det viktigt med en bra kommunikation mellan mig och kunden. Jag håller därför en tät kontakt med under den tid jag arbetar med ert projekt. Detta kan ske på olika sätt. Jag använder mig av mailen till största del men tycker även det är viktigt att ha telefonkontakt och detta fungerar också via Skype om ni och jag vill ha ett ansikte på den ni arbetar med. Jag kan också finnas på plats hos er om det är önskvärt.